GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Authentic Models

Authentic models sætter gang i fantasien og drømmene på børneværelset. Deres dekorative modeller og uroer med solsystem, luftballoner, flyvere mm., er alle håndlavede. Produkterne fra Authentic models er ikke legetøj, men derimod flotte dekorationer som kan skabe en rolig og fantasifuld stemning på børneværelset, eller andre steder i hjemmet.

Virkelighedstro og tidløst design

Det kan være svært at vælge blandt de mange flotte produkter fra Authentic models. Heldigvis har de alle virkelig flotte og tidløse designs som både kan gøre det godt på børneværelset, teenageværelset, kontoret og dagligstuen.

Alle designs er enormt virkelighedstro og derfor kan de altid inddrages i børnenes fortællinger og historier, når de hænger og pynter på børneværelset.

Der er også både læring og historie tænkt ind i produkterne. Uroen med solsystemet er f.eks designet så planeterne ligner dem vi kender til, og kan placeres i uroen så rækkefølgen passer til virkeligheden. På samme måde er uroen ’Around the world’ designet ud fra virkelige fly fra 1920’erne og kloden de kredser om, afspejler også 1920’ernes verdenskort.

 

Produkter som både er flotte at kigge på, og samtidig kan spille en rolle i styrkelsen af dit barns lærelyst og nysgerrighed passer perfekt i ånden af Børn i balance. Derfor lander Authentic models også rigtig godt I vores sortiment, som altid har dit barns udvikling for øje.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere