GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Ailefo

Ailefo er det danske mærke, som står bag det første økologiske modellervoks på det Europæiske marked. Idéen startede hos Christiane i 2015, og efter at have testet opskrifter med sin datter og lokale børnehaver, blev det i 2016 til det første færdige produkt.

Hele 90% af råvarerne til modellervoksen kommer fra lokale leverandører på Bornholm, hvor den også fremstilles. Vi forhandler også fine træredskaber og stempler fra Ailefo, som alle er produceret i FSC mærket træ.

Fokus på miljø og sundhed

Før Christiane blev udviklere af den økologiske modellervoks, var hun sygeplejerske i 17 år. Derfor var hun bekymret for hvad der blev optaget gennem datterens hud og mund, når hun legede med modellervoks, og hun kendte også til høje forekomster af allergi i samfundet. Det blev drivkraften til at skabe et produkt som hun roligt kunne lade sit barn lege med.

Man skal ikke spise legetøj, og det samme gælder naturligvis modellervoks. Dog sker der ingen skade hvis dit barn alligevel får taget en bid af Ailefos modellervoks, da den er produceret af fødevaregodkendte råvarer og hverken indeholder parfumer, parabener eller æteriske olier.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere