GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Affenzahn

Skal tasken eller rygsækken være sjov, sej, farverig og fyldt med skønne detaljer, ja så er en rygsæk eller taske fra Affenzahn det helt rigtige valg. 

Affenzahns designs er anderledes, og giver et smil på læben. De skønne dyr med den lille frække tunge, der kan trækkes ud, er super søde og fine.

Fra Affenzahn har vi både små tasker, toilettasker, rygsække i to størrelser og trollyer. Tasker til enhver lejlighed, både til de store rejser, små ture og når du bare har brug for at kunne have det mest nødvendige med.

Taskerne fra Affenzahn er lavet af 50 % PET flasker.

 

Affenzahn Rygsække

Vores rygsække fra Affenzahn findes i to størrelser. En til børn på 1-2 år og en til børn på 3-5 år. Fælles for rygsækkene er, at de er fyldt med smarte detaljer. De har polstrede og justerbare stropper, hank så de kan bæres i hånden og hænges på en knage, reflekser og en tunge der kan hives ud, og samtidig fungerer som navneskilt.

Affenzahn toilettasker

Toilettaskerne fra Affenzahn er rummelige, og har masser af smarte og fine detaljer. En smart krog gør, at den er nem at hænge op, mens man bruger sine toiletsager. Der er holder til tandbørsten, aftageligt spejl og navneskilt og hank for at gøre transporten nemmere.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere