GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
Kapok vugge madras 40x80 - Cocoon Company
Kapok vugge madras 40x80 - Cocoon Company

Kapok vugge madras 40x80 - Cocoon Company

459,00 DKK
399,00 DKK
Bestiller du inden kl. 14.30, sender vi samme hverdag.
1 på lager


Laveste pris på PriceRunner

Det er ikke ligegyldigt, hvilken madras du vælger at lægge i dit barns vugge. Små børn bruger en forholdsvis stor del af døgnet på at sove, og omgivelserne skal derfor naturligvis være helt optimale. Det bliver de med en økologisk og allergivenlig kapok vuggemadras.

Det er danske Cocoon Company, som har udviklet madrassen. Brandet er kendt for udelukkende at fremstille økologiske og bæredygtige sengeprodukter. Glem alt om ubehagelige husstøvmider og bakterier. Den antibakterielle kapok gør det umuligt for dem at trives i madrassen.

Giv dit barn den bedste start

Som forælder ønsker du selvfølgelig at give dit barn de bedste betingelser for at trives og udvikle sig på en sund måde.

Du har sikkert allerede fundet ud af, at dets døgnrytme er noget anderledes end din. De fleste spædbørn har et større søvnbehov end voksne. Det handler derfor om at indrette sovemiljøet, så det er både komfortabelt og sundt.

Med en kapok vuggemadras i størrelsen 40 x 80 x 3,5 cm får du et superlækkert og fast underlag i vuggen. Den er hverken for blød eller for hård, men giver en fast og god støtte.

Det er et allergivenligt og antibakterielt produkt, som du kan føle dig tryg ved. Husk, at madrassen skal nå helt ud til siderne på vuggen, så den ikke udgør en fare for den lille.

Ydersiden er 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld, og fyldet er økologisk kapok.

Temperaturregulerende og hygiejnisk

Kapok er naturfibre, som indeholder et bitterstof, som husstøvmider, svampesporer og bakterier ikke kan leve i. Du er derfor med til at undgå, at dit barn udvikler allergi, når du vælger denne madras til dit barns vugge.

Herudover har kapok andre positive egenskaber, som har gjort den yderst populær.

Specielt dens temperaturregulerende, isolerende og fugtafvisende kvaliteter gør en madras med kapok velegnet i en vugge. Derved undgår du, at dit barn bliver overophedet eller koldt, men du opnår også at madrassen altid føles ren og tør.

Det kan anbefales at lægge en beskyttende kapok rullemadras over. Skulle der ske et lille uheld, maskinvaskes den nemt ved 60° C.

 


Se alt det spændende i Madrasser eller se vores udvalg fra Cocoon Company

GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere