🎁 Køb bare julegaverne allerede nu - vi bytter frem til 31. januar 😊
GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
Cocoon Company Honey Wool svamp 13-14 cm.
Cocoon Company Honey Wool svamp 13-14 cm.

Cocoon Company Honey Wool svamp 13-14 cm.

149,00 DKK
79,00 DKK

Bestiller du inden kl. 14.30 på hverdage, sender vi samme dag.

4 på lager
Laveste pris på PriceRunner

100 % naturlig svamp

Denne svamp er 100 % naturlig, enormt blødt og fyldt med mange porer, som gør den ideel til at rense huden mildt og effektivt med. Honey Wool svampen fra Cocoon Company er så blød og behagelig at bruge, at den kan bruges til alle både babyer, børn og voksne. Skift plastiksvampen ud med en Honey Wool svamp. Se herunder hvorfor.

Med denne svamp får du en 100 % naturlig og økologisk svamp til at vaske dig med, som kan holde i lang tid. Hvis du allerede bruger økologisk shampoo og vaskemiddel, er det det helt rigtige valg at skifte plastiksvampen ud med denne naturlige udgave.

Få bedre hygiejne og vær miljøvenlig

Svampen fra Cocoon har rigtig mange kanaler, som den bruger til at optage ilt og føde, når den vokser på bunden af havet. De mange kanaler gør, at svampen er let at rengøre efter brug i modsætning til svampe lavet af plast, som har lukkede porer, der er noget nær umulige at gøre ordentligt rene.

Når du har brugt svampen, bør du vaske den med lunkent vand. Herefter lader du den tørre uden at vride den, da den ellers kan tage skade.

Bruger du svampen dagligt, kan du med fordel lægge den i en saltopløsning for at vedlige holde den.

Rens din hud endnu mere i dybden

Da svampen er 100 % økologisk er den også allergivenlig og velegnet til følsom hud.

Alle svampene fra Cocoon Company er hentet på bunden af Middelhavet, hvor de vokser i 15-50 meters dybde. Når svampene høstes, bliver roden siddende, så svampen kan vokse videre. Der bliver altså passet godt på naturen, samtidig med at der ikke bliver tilsat kemi eller brugt energi på at fabrikere svampen.

Fibrene i Honey Wool svampen fra Cocoon minder om fibrene i silke, og svampen er derfor fantastisk blød. Den skåner huden, samtidig med at den renser den i dybden, og det gør, at alt den sunde olie, som findes i hudens dybere lag, vil forblive i huden og give fugt.

Svampen måler 13-14 cm.

 


Se alt det spændende i Vaskeklude eller se vores udvalg fra Cocoon Company

GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere