Forlænget returret til slut januar 2024
GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Baby sengetøj

Her finder du baby sengetøj til drenge og piger. Dynebetrækket på et baby sengesæt måler 70x100 cm, mens pudebetrækket måler 40x45 cm. Vi forhandler bl.a. babysengetøj fra flere danske mærker som Roommate, Müsli, Södahl og Pine Cone. Udover det søde baby sengetøj du finder på siden her, forhandler vi også både junior sengetøj og voksen sengetøj.

Filtrer

Økologisk baby sengetøj

Sengetøjet er bæredygtigt og miljøvenligt. Det er GOTS certificeret som er en standard for økologiske tekstiler. Gots er forkortelsen for Global Organic Textile Standard. GOTS er den mest brugte certificering. Mærket er at finde på tekstiler hvor fibrene er økologiske eller produceret på marker som er under omlægning til økologi. Mærket giver produkterne en troværdig garanti for en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

 

Baby sengetøj fra Södahl

De søde sengesæt ’Magic forrest’ og ’Raindrops’ kommer fra Danske Södahl og er designet af Michelle Carlslund. Motiverne er enkle, søde og perfekte til at skabe ro til en god nats søvn for dit lille barn. Farverne er rolige og kan passe ind i de fleste børneværelser.

 

Sengetøj i svenske mål

En babydyne i Danmark har ikke de samme mål som i Sverige. Svenske babydyner måler 70x80 cm, og hvis du leder efter sengetøj i den størrelse, kan du finde det her fra Roommate. Der er både et med en flot kat, en elefant og en flot løve.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere