🤶 Julegaver byttes frem til 31. januar 2022 🎅
GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Børn i balance

Her finder du alt det gode legetøj, som styrker barnets udvikling. Bevægelse og leg er en vigtig forudsætning for at barnet udvikler sig. En god motorik er en forudsætning for indlæring og koncentration. At lege er en alvorlig sag, når man tænker på hvor mange færdigheder barnet skal tilegne sig. Derfor tager vi også legetøjet alvorligt. Vi har legetøj som ikke bare fornøjer og underholder, men legetøj børn bliver klogere af at bruge. Her får de stimuleret sanserne, motorik, balance, fantasi, kreativitet, sociale kompetencer og sproget. Her er legetøj som er godt at lege alene med, til rollelege, til regellege, til bevægelse, til konstruktionslege, til fordybelse osv…..

Motorik

Børns leg og bevægelse er meget vigtigt for os. Derfor har vi et stort udvalg af motorisk legetøj. Her vil vi specielt fremhæve vores løbecykler fra Puky som er helt fantastiske til at styrke balancen og giver stor glæde hos barnet. Vi har en rigtig stor del af Gonges sortiment, som er alsidigt motorisk legetøj i en høj kvalitet der indbyder til mange forskelige former for bevægelsesleg. Selvfølgelig har vi meget andet spændende legetøj at byde på, så det er bare at gå på opdagelse her i shoppen.

Du kan trygt handle her hos os, Børn i balance. Vi er e-mærket og har dag til dag levering på alle hverdage og gratis gaveindpakning. Og vi har altid mange spændende varer på lager, undtagelser fremgår på produktsiden. 30 dages returret på alle køb. Sidst men ikke mindst er vi altid friske på at svare på spørgsmål om vores produkter og hjælper gerne med at rådgive om det rette legetøj. 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom